BAGELSHOP HOUTHALEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bagelshop Houthalen. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2023 om 19:06 De broodjes waren goed, juist de slaatjes waren minder. Voor de rest ok.
29 mrt 2023 om 9:35 alles bestens
8 mrt 2023 om 18:01 Zeer teleurgesteld !! Bestelling klopte niet , broodje is veranderd in Bagel en was koud ipv warm … tussen de andere bagels was het zoeken naar de prepare en deze was ook nog niet is vers .. jammer van het geld . Zeker geen aanrader!
19 dec 2022 om 18:45 Super lekker,sneller dan verwacht en super vriendelijke mensen!Bij een te korte werd ik opgebeld voor een andere keuze te maken en ter compensatie heb ik een extra gekregen die wij enorm hebben geapprecieerd dank u wel wij waren aangenaam verrast
14 dec 2022 om 15:01 Gevraagde leveringstijd werd respecteert, super vriendelijk en zeer lekker, alles was vers een echte smaakbom! Wij worden vaste klant.
11 dec 2022 om 20:53 Vorige keer ging het helemaal mis met de levering en was het niet zo lekker maar deze keer was het allemaal top!! Zeer lekkere bagels en levering ook goed!
7 dec 2022 om 20:09 Zeer lekker eten en stipte levering.
25 nov 2022 om 17:20 SUPER lekker !
24 nov 2022 om 20:35 Levering van een uur duurde bijna 2 uur.. dit vind ik wel heel lang wachten op een doordeweekse dag. Bagels waren wel zeer lekker. Pancakes 2 soorten besteld. Speculoos, witte chocola schilfers nergens te bespeuren of proeven.Al bij al wel Lekker.
7 nov 2022 om 7:13 Alles tip top in orde snelle levering en lekker eten verzorgd zaak en top personeel
4 nov 2022 om 9:40 Lekker eten maar wat aan de dure kant. Levering was goed op tijd.
26 okt 2022 om 15:25 Alles was zeer lekker!!